License fee

  • Als licentienemer

    Als licentienemer verkrijgt u de rechten voor een bepaald gebied en een bepaalde tijd. U betaalt dan per jaar een licentie fee vooraf aan Studio Tom Lauren. Of u nu zelf of via uw dealernetwerk verkoopt, met de licentie fee is zowel het recht van verkoop als een fix aantal inbegrepen. Deze fee wordt door ons gecalculeerd op basis van gebiedsgrootte en dichtheid plus een aantal factoren als demografie en economische perspectieven. U kunt elk jaar de licentieovereenkomst verlengen of beëindigen als u ontevreden bent over de resultaten. Die optie hebben wij als licentiegever ook.

  • Learning curve

    In het eerste jaar (jaar van marktintroductie in het gebied) leren we van de markt aldaar en hoe u als licentienemer in die markt opereert. Op basis van die data passen we de licentie fee aan. Studio Tom Lauren levert geen marketing ondersteuning, als licentienemer verwerft u alleen het recht van verkoop of het recht van vervaardiging.

  • Dealernetwerk

    Verkoopt u via een dealernetwerk dan betalen de dealers u. Uw verkoopprijs aan de dealers is inclusief de royalty die een dealer zonder uw tussenkomst ook direct aan ons verschuldigd geweest zou zijn. Een voorbeeld:

Embed iList | Studio Tom Lauren